Ovlhčovač vzduchu LANAFORM DEHUMIDIFER LA120502

Záruka 2 roky
Dostupnost Skladem
Cena dopravy Zdarma

Parametry

Výrobce
Napětí
230 V
Objem nádrže
2,5 l
Odvlhčovací výkon
10 l/24h
Určeno pro prostor
25 m2

Popis

Odvlhčovač vzduchu Lanaform Dehumidifier S1 je vhodným pomocníkem v boji s vysokou vlhkostí v koupelnách, prádelnách a v dalších prostorech do rozlohy 25 m². Snížení vlhkosti omezí možnosti tvoření plísní, zamlžování oken a zrcadel a další nepříjemné projevy nadměrné vlhkosti.

  • Digitální ovládání Na panelu s displejem a tlačítky jsou umístěny všechny obslužné prvky. Po zapnutí je možné přepnout na manuální nebo automatický provoz, zapnout časovač a v automatickém provozu je dále možné nastavit i úroveň požadované vlhkosti. Kontrolky signalizují provozní stavy jednotlivých funkcí.
  • Režim manuálního provozu Při přepnutí na hodnotu vlhkosti „Co“ bude odvlhčovač pracovat trvale bez ohledu na vlhkost v prostoru.
  • Automatický režim V automatickém režimu lze požadovanou vlhkost nastavit v rozsahu 30 – 80 % Relativní vlhkosti. V případě poklesu ReVl na nastavenou hodnotu se vypne odvlhčování, ventilátor běží dál. Funkce běžícího ventilátoru jednak zajišťuje lepší cirkulaci a homogenitu vzduchu v prostoru, jednak (při použití uhlíkového filtru) zlepšuje i kvalitu vzduchu jeho čištěním.
  • Časovač Časovač umožňuje nastavení doby provozu v rozmezí 1 – 24 hodin skokově po 1 hodině. Po uplynutí nastavené doby se odvlhčovač vypne. Aktivace časovače je signalizována kontrolkou.
  • Uhlíkový filtr Na zadní straně odvlhčovače je umístěna schránka s uhlíkovým filtrem. Ten především odstraňuje pachy z místnosti, ale částečně čistí vzduch od nejhrubších prachových částic. Funkce odvlhčovače není podmíněna použitím filtru, při jeho nasazení se mírně snižuje zvlhčovací výkon.
  • Odpadní voda Při provozu odvlhčovače vzniká odpadní tekutina. Ta kondenzuje na chladiči a stéká do vestavěného zásobníku s objemem 2,5 litru. Samozřejmostí je ochrana proti přeplnění zásobníku. V příslušenství odvlhčovače je také odpadová hadice, kterou lze nasadit a vodu takto odpouštět přímo do kanalizace.

Související

Další zboží z kategorie

Ke stažení

Diskuze

Paulíková
4. ledna 2013 Odpovědět

Dobrý den, mám dotaz - má tento zvlhčovač automatickou regulaci vlhkosti, tzn. že si sám upravuje míru,jakou bude zvlhčovat, podle toho jaká vlhkost je v místnosti - tzn., že automaticky snižuje, zvyšuje výkon v průběhu zvlhčování? Nebo je nutné nastavit manuálně takovou vlhkost, jakou chcete vy? Vlhkoměr je tedy zabudován v přístroji?
Děkuji za odpověď. Paulíková

Vojtěch Šimůnek | EPROFI.CZ s.r.o.
7. ledna 2013 Odpovědět

Dobrý den,

defacto je vše jak píšete (bez nebo). Nastavíte požadovanou vlhkost, zvlhčovač tuto hodnotu udržuje automaticky a vlhkoměr zabudovaný ve stroji Vám zobrazí aktuální vlhkost.

Okomentujte produkt
Napište slovy, kolik je 5+5

Eprofi obchody